За нас

Екипът на Fire Vision реализира практически специални ефекти за кино и телевизионната индустрия повече от 15 години. При заснемане на всяка сцена  се стремим към най-точно пресъздаване на идеите, заложени в сценария и режисьорските решения. Ние сме специалисти в постигането на реалистичен и въздействащ ефект при интериорен и екстериорен снимачен процес, като пресъздаваме специфична атмосфера или историческа епоха, посредством ефекти като: вятър, дъжд, сняг, огън, дим, мъгла и т.н.

Работим при спазване на всички правила за сигурност и безопасност, като в същото време сме ориентирани към ефективността – съобразяваме се със спецификата на всеки проект – екип, терен, ресурс и очакван резултат. Разполагаме с професионална техника и преносими съоръжения за теренна работа и продължаваме да инвестираме в модерни технологични решения и обучения.

В дългогодишния ни опит запазихме страстта и творческия заряд, които ни водят и предизвикват да надграждаме собствените си постижения.

Fire Vision оперира предимно на територията на България, но имаме участие в реализирани проекти в Западна Европа и Северна Африка. Партнираме си с изявени компании за специални ефекти от целия свят.

SFX